sâmbătă, 9 octombrie 2010

Altceva

Robert deschise calculatorul ca in fiecare seara cu dorinta de a intra pe Facebook.
- Oare ce poze au mai pus prietenii mei si ce comentarii s-au mai dat,se intreba el.
In ultima vreme a inceput sa intre din ce in ce mai des si parca inlocuia iesirile cu timpul petrecut in reteaua sociala.
Timid la inceput in a scrie ce gandea si in a-si afisa gusturile muzicale si in materie de informatie,acum parca era cu mintea prinsa acolo,dependent intr-un fel de un ”review” pozitiv ,de cineva care ii impartaseste opiniile si gusturile.
Robert nu era un baiat timid ,ba din contra in unele situatii arata mai mult curaj ca cei din jur.Avea multi prieteni si cunoscuti si parca ceva totusi lipsea.
La inceput Facebook ul ii aducea satisfactia impartasirii cu ”prietenii ” a videoclipurilor ,melodiilor ,pozelor si lansarea unor discutii pornind de la ceste subiecte.
Acum…ei bine ,acum nu mai era la fel.Sa fi fost vorba de o supra-saturatie sau pur si simplu de plictis,dar acum toate lucrurile astea parca nu-i mai placeau si il agitau.
-Cred ca o sa petrec mai mult timp facand alte lucruri,impreuna cu prietenii,in natura,mai mult timp afara…se gandi el ,in timp ce inchidea calculatorul.
Tema : facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu