sâmbătă, 9 octombrie 2010

dar...

- Orice dualitate este reunita in profunzime intr-o unica existanta. Noi suntem atat oglinda cat si chipul din ea. Simtim in acest minut gustul etenitatii.
- Dar e vorba doar de un minut Maestre…
- Poti fi contemplativ in acest minut. In acesta liniste gusti ceva care depaseste timpul. Simti gustul acestui minut de eternitate. Suntem durere si leacul pentru durere la un loc. Suntem agonie si suntem extaz. Suntem iad si suntem rai, pentru ca existenta nu are nicio contradictie. Toate sunt unite. Nu exista nicio separatie intre noi si existenta. Noi suntem parte a intregului, la fel cum ambele mele maini sunt parte unei unitati oraganice.
- Dar…
- Un minut pastreaza linistea, cea mai profunda si autentica liniste pe care ti-o poti inchipui. In acest moment linistea nu-ti da nicio explicatie, ci iti prilejuieste o experienta. Tu esti cel care cauta si tot tu esti cel cautat, tu esti adeptul si tot tu esti dumnezeul la picioarele caruia te prosternezi. Lasa-te sa fii atat de coplesit incat nimic sa nu fie lasat deoparte, tu esti oglinda si tot tu esti chipul oglindit in ea.
Tema: 60 de secunde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu