sâmbătă, 9 octombrie 2010

Dorinta

Naveta spatiala a Federatiei , Blue Fed ,inainta greoi prin atmosfera planetei .
Capitanul Duke incerca sa o pozitioneze cat mai bine pentru aterizare.Secundul Jones,ofiterul de securitate Teal’C,medicul Joanna precum si consilierul Babanubar asteptau incordati pe punte.
Urma sa fie o misiune grea. Erau constienti de asta cu totii.
De cand planeta Primo a fost divizata de razboiul civil dintre regalieni si rebeli ,sa spunem ca nu mai era un loc primitor.
Misiunea echipajului era sa aduca cele doua parti beligerante la un acord.
Capitanul Duke era cel mai ingrijorat dintre toti,semnele bolii nu-i dadeau pace si nu stia cat mai poate ascunde acest lucru.
Dupa un zbor cu peripetii au aterizat in sfarsit .Echipajul format din cei mentionati mai sus,inclusiv capitanul pasira pe planeta.Nu aveau nevoie de costume pentru ca aerul era respirabil,dar erau dotati cu ,faimoasele in toata galaxia, pistoale -laser ,scanere si provizii.
O planeta cu o vegetatie luxurianta,palmeri inalti,tufisuri dese ,plante cu frunze imense,un spectacol de un verde inchis le era prezentat.
Cu ajutorul unui boogie ( vehicul de teren),ghidati de GPS si dupa un drum de doua ore urmau sa ajunga in Chakram ,orasul unde urmau sa aiba loc negocierile.
Ambuscada ! Nu trecusera nici 30 de minute de cand au plecat prin jungla ,ca un grup de soldati le-a aparut in fata si ,dupa tiruri precise le-a distrus roata din fata a vehicolului blindat.
Capitanul Duke si oamenii sai erau acum prizonierii rebelilor!
-Timmy,trezeste-te ca o sa intarzii iar!
– Mda ,raspunse somnoros micutul.Mai zabovii cateva clipe in pat,cu gandul la visul de aseara :era ceva cu capitanul Duke,rebelii,frumoasa doctorita…si pistolul -laser.Daaa!!
-Ce mult imi place, se gandi Timmy.Imi doresc si eu unul.
Si pana la Craciun nu mai e mult…
Tema :laser

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu