sâmbătă, 9 octombrie 2010

mirela II

Incearca sa se ridice de pe banca,dar parca-i beat. Picioarele i se leagana, iar gandurile nu-i mai apartin cu toate ca nu a gandit niciodata atat de mult si tot ce-i vine in cap e ea si numai ea. Cu ce ti-am gresit Mirela? de ce, cu ce? Si iar se lasa in voia intrebarilor fara rost, fara raspuns si uita sa se ridice de pe banca. Nu-si mai poate controla creierul, incepe sa proceseze cu o viteza ametitoare amintiri,gesturi, cuvinte si ea e in toate, dar au alt sens acum. Cronometreaza fiecare secunda in care ea era langa el si sunt multe si le pierde numarul.
Si nu vrea sa se mai gandeasca, dar e dorul asta din capul pieptului care-i ia respiratia si-l sfasie in zeci, sute de fasii. Vrea sa urle, sa se duca dupa ea, sa faca lucruri pe care nici nu s-a gandit vreodata ca o sa le faca, orice, o minune doar sa fie inapoi langa el.
Nu se mai poate abtine. Scoate telefonul din buzunar, misca repede degetele pe tastatura si apasa send. Secundele incep sa treaca si Marius asteapata, isi asteapta mesajul in care ea ii spune lui : si mie mi-e dor de tine.
tema: dor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu