joi, 28 octombrie 2010

Miss Compro!

Povestea ei este una clasica! Se trage dintr-o familie frumoasa, bogata si cu traditie.

Pana la 19 ani nici macar nu sarutase un baiat dar stia sa cante la pian, facea echitatie, juca tenis si inota de mica dar atunci cand a fost sarutata pentru prima oara a simtit cum buzele lui o naucesc. S-a intors acasa asa de rusinata ca parintii au recunoscut imediat ca ceva se intamplase, nu a putut minti si s-a ales cu o pedeapsa grea plus prima palma serioasa de la tatal ei.

A absolvit o facultate celebra cu o diploma de avocat care atunci cand a primit-o a avut o senzatie acuta de voma. Sefa de promotie doar pentru a indeplini unul din visele tatalui.

Intruna din serile de bal, intrun octombrie mai ploios ca niciodata, un tanar elegant o invita la dans. Cucerit de zambetul ei copilaresc si naiv, dar rapitor, barbatul merge direct la tatal ei discutant in jurul unui pahar de cognac. Pozitia sa sociala nu era una de ignorat iar tanarul reueseste sa obtina acel gentelmen's agreement pentru mana si corpul fetei.

Peste 2 ani cuplul isi petrece vara intrun castel acoperit de ierburi verzi cataratoare, undeva rataciti printre sutele de nuante de flori. El joaca tenis iar ea isi sifoneaza rochita pura in mica livada de langa casuta cu acel gradinar traditional povestilor ca aceasta.

Au trecut doi ani in care a descoperit ca daca nu se poate lua cu barbatul pe care il iubeste macar isi poate face de cap. Si o face pentru ca placerile vietii descoperite tarziu refuleaza pentru tot timpul pierdut facand ce nu iti place!

A ales si se simte bine in pielea ei. Numai sotul nu se mai simte asa debine dar tace. Asa e cand primesti inima celei mai ravnite femei pe tava, de la tatal acesteia, o pastrezi dar accepti cu galuste si momentele cand cea pe care o iubesti stii ca e mereu cu privirea dupa alti ochi.

Tema: compromis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu